Καλωσήρθατε στο Ξενοδοχείο Nautica Bay στο Πόρτο Χέλι

Στο Νοτιότερο άκρο της Αργολίδας, απέναντι από τις Σπέτσες, βρίσκεται το ξενοδοχείο Nautica Bay στο Πόρτο Χέλι. Σε ένα από τα καλύτερα φυσικά προστατευμένα λιμάνια, ο κόλπος του Πόρτο Χελίου απλώνεται μπροστά από το ξενοδοχείο Nautica Bay, από την αρχαία πόλη ‘Αλιάς’ στην αριστερή πλευρά, έως το άλλο άκρο όπου βρίσκεται το κέντρο του χωριού.

Το Πόρτο Χέλι βρίσκεται 180 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αθήνας. Γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά σε ένα από τα καλύτερα φυσικά θαλάσσια καταφύγια της Πελοποννήσου, το Πόρτο Χέλι εξελίχθηκε σε κοσμοπολίτικο προορισμό λόγω της γεωγραφικής του θέσης και του ήπιου κλίματος.

Το ξενοδοχείο Nautica Bay – τριών αστέρων – είναι προνομιακά τοποθετημένο στο κέντρο του κόλπου του Πόρτο Χελίου και 1200 μέτρα από το κέντρο του χωριού.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 164 διαφόρων τύπων δωμάτια. Σε ένα κήπο 35 στρεμμάτων, τα δωμάτια μοιράζονται σε 9 συνολικά κτίρια.

Τα δωμάτια, στα οποία θα φιλοξενηθούν οι συμμετέχοντες του MORAITIS COMPASS, βρίσκονται κοντά στα γήπεδα μίνι γκολφ, στα κτίριά που είναι αμφιθεατρικά κατανεμημένα και αποτελούνται όλα από 2 ορόφους 8 δωματίων. Έχουν θέα κήπο και έχουν ανακαινιστεί το 2008 με ιδιαίτερη έμφαση στην επίπλωση καθώς και στον κήπο ο οποίος έχει επιμεληθεί από αρχιτέκτονα. Διαθέτουν: 2 μονά κρεβάτια, Δωρεάν Wi-Fi Internet, Στεγνωτήρα μαλλιών, Μικρό ψυγείο – με εμφιαλωμένο νερό κατά την άφιξη.

Η υποδοχή του ξενοδοχείου θα είναι στη διάθεσή μας όλο το εικοσιτετράωρο. Στο επίπεδο της υποδοχής βρίσκονται επίσης το καλοκαιρινό εστιατόριο, το κατάστημα ειδών πρώτης ανάγκης, οι χώροι που χρησιμοποιούνται για διδασκαλία, και το χειμερινό εστιατόριο. Δεύτερη αίθουσα εκδηλώσεων/συγκεντρώσεων βρίσκεται στον ισόγειο όροφο με άμεση θέα στη θάλασσα και την παραλία. Οι δύο αίθουσες συναντήσεων διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, ρυθμιζόμενο φωτισμό, σύνδεση Internet, τηλεφωνική γραμμή, μεγάλη οθόνη με projector και πολύ καλή θέα στο Πόρτο Χέλι.

Τοποθεσία

Επαρ.Οδ. Πόρτο Χέλι – Κόστα, Πόρτο Χέλι 230 61
  • WiFi – Internet

  • Πισίνα

  • Οργανωμένη παραλία με Beach Bar, ξαπλώστρες και ομπρέλες

  • Εστιατόριο πρωινού και δείπνου με προνομιακή θέα στο Πόρτο Χέλι

  • Αίθουσες διδασκαλίας – meeting room

  • 6 τραπέζια πινγκ πονγκ και μπιλιάρδο

  • 2 γήπεδα tennis

  • Μίνι γκόλφ